Ribadesella – dag 15

De tweede dag in Ribadesella was een relaxte dag. Wakker worden in onze panoramakamer! Welke gordijnen zullen we opendoen? De ochtend begon roze en bleef een tijdlang een beetje nevelig. We hadden geen haast. We gingen op zoek naar een tentje waar we konden ontbijten. In de ochtend op maandag was er nog weinig keuze. Café/Bar Las Vegas was open, er was plaats op het terras, vooruit, daar dan maar. Bij Las Vegas bleken ze het meest snelle internet van de vakantie te hebben. We konden onze foto’s updaten, wat mailen, Facebook. Precies wat we nodig hadden. En ze hadden ook prima ontbijt.

Die snelle wifi was één reden om er ‘s middags ook te gaan lunchen, maar ook de kaart met inktvis, heerlijke salade en andere lekkernijen was prima.
Daarna gingen we vanaf het hotel omhoog de heuvel/berg op. En dan doorlopen naar het einde, naar het puntje van de riviermonding, met prachtige uitzichten.
Omdat we nu vanuit onze panoramakamer de volledige zonsondergang wilden meemaken besloten we zelf een avondmaaltijd samen te stellen. Brood, serranoham, chorizoworst, wijn, tomaatjes, olijven en druiven toe! En een fles wijn, natuurlijk. We hadden wel nog in een winkeltje een kurkentrekker en glazen aangeschaft. Die hadden ze niet bij het hotel.
De zonsondergang was lang niet zo spectaculair als de vorige dag, maar wat deed het ertoe? Het bleef prachtig om het vallen van de avond vanuit onze ramen te bekoekeloeren, lekker met een eenvoudige doch voedzame maaltijd.

One thought on “Ribadesella – dag 15”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *