Kleinkinderloos…

Vandaag maakte ik een A3-poster van de 52 weken dat Liam nu onder ons is. Liam 1 jaar! Het was lekker om 52 Liampjes op de poster te plaatsen. En hij is leuk geworden (zowel de poster en Liam ook natuurlijk), wat natuurlijk voornamelijk ligt aan de foto’s die mamma Lisa elke week van hem heeft gemaakt.

Ik voelde daardoor ook het gemis van onze twee kleinzoons. Die hier eigenlijk elke week waren, die hier elke week logeerden. Maar dat is natuurlijk nu allemaal anders. Je beste vriend – Tiago – die je in je armen springt… Dat kan dus niet meer. Een klein mannetje – Liam – die zich aan mijn broek omhoog hijst en met zijn armpjes aangeeft: til mij eens op! Dat is voorlopig even niet aan de orde.

Nederland is bijna op slot. We mogen naar buiten, maar doen het  niet. We zitten veilig thuis en met ons huis is niks mis. We zitten ook al drie dagen echt binnen. Geen boodschappen nodig, maar binnenkort zullen we er weer eens op uit moeten. We zullen wel zien. We missen onze kinderen en kleinkinderen, dat in ieder geval.

52 weken Liam: 1 jaar!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *