Een dag als vandaag

De dag kwam op gang door een mededeling van de agenda die op mijn scherm verscheen: uitslag CT-scan. Ah, oh ja, de uitslag van de niet afgenomen CT-scan. Mijn longarts heeft wel wat anders aan zijn hoofd en die CT-scanners kunnen ze op dit moment beter gebruiken dan voor een scan van mijn onduidelijke pre-corona-longklachten.

Ik probeerde met mijn vingerafdruk mijn telefoon te openen, maar te veel mislukte pogingen. Onze vingertoppen slijten van al dat handen wassen. Over een paar dagen hebben we geen vingerafdrukken meer over. Gelukkig hebben we de pincode nog. Op naar Appie die voor de deur een pijlen systeem op de grond had geplakt: die kant erin, die kant eruit. Ik vroeg me even af waar de karretjes waren, die op een nieuwe plek waren opgesteld. Verder was het er om kwart over acht heerlijk rustig.

Buiten horen we het gebrul van de vuurspuwende draak, waarmee de mannen van Zaanstad Dakwerken de binnenplaats van de Binnenkadijk voorzien van nieuwe teerrollen en nieuwe betegeling. Binnen in de huiskamer is het stil en is alleen het geblader op onze e-readers te horen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *