0.01!

Na de storm...
Na de storm…

Iets meer dan een jaar geleden vond de bioptie van mijn prostaat plaats, waaruit bleek dat ik prostaatkanker had. Nu, vandaag dus, had ik de uitslag van weer een PSA-meting. Uitslag : 0.01, weer lager dan de vorige keer! Hoera, dat begint op genezing te lijken. Nu eerst thee, dan aan de Duvel.
(De afspraak was om kwart voor 4 in het AvL. Hoe zouden we er op deze stormachtige dag heengaan? Met lijn 2, dachten we. Toen ik in de loop van de ochtend op de gvb-site keek, zag ik dat die lijn 2 niet reed. Geen enkele tram. Wel de metro’s, maar daar las ik weer over dat die overvol waren. Wat te doen? met de Uber-taxi dan maar? Maar waarom moesten we eigenlijk naar het AvL? Het enige dat we wilden weten eigenlijk was de uitslag van de PSA en dat kon toch wel telefonisch? Ik probeerde het AvL te bellen, dat me meedeelde – bandje – dat alle medewerkers in gesprek waren. Dan toch maar de Uber-taxi? Uiteindelijk vond ik het rechtstreekse telefoonnummer van de afspraken-balie. Contact! Ja, dat kon prima telefonisch! Pffft…)
Die storm zorgde vandaag voor extra spanning. Ik bedoel: het wachten op de uitslag van de PSA is spannend, maar die storm…, die maakte het extra ontustig. Normaal gesproken zou ik er met de camera wel op uit gegaan zijn voor mooie stormfoto’s, maar nu konden we alleen maar denken: hoe komen we in dat $##@$#@!#@AvL???!! En wat is mijn PSA-waarde?Ik maakte na de storm wel een paar foto’s in de buurt:

Op het Kadijksplein.
Op het Kadijksplein.
Bij het Scheepvaartmuseum. (De deelraad had het snode plan om die bomen te kappen, zo zie je maar.)
Bij het Scheepvaartmuseum. (De deelraad had het snode plan om die bomen te kappen, zo zie je maar.)

One thought on “0.01!”

  1. Jeez, wat een rampen op je pad… Dat kun je gerust ontustig noemen, mooi nieuw woord heb je verzonnen!! 😉 hihi

    De natuur is beresterk, zo blijkt maar weer, maar jij bent toch een stukje sterker dankzij het AvL. Ik felicteer je van <3 e!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *